Winter Wonderland
 
 
  Från en söndag då snön låg sådär ljuvligt på granen. Nu är allt bort regnat...
 
Bilderna är tagna för någon vecka sedan när jag och mina hjärtan var ute på promenad. Den sista veckan har gått fort med allt i från möte med jobbet i Göteborg till en spanien resa. De sista dagarna har varit väldigt jobbiga. Det hela började med att Lee fick ett astmaanfall igen i helgen. Så hela lördagskvällen gick åt att sitta på akuten och vänta. Strax efter midnatt beslutade de att vi skulle läggas in men då i Halmstad. Så halv två natten tills i söndags satt jag i bilen påväg ner till Halmstad med en sovandes 2-åring i baksätet. Jag trodde på allvar att jag skulle somna. Sedan kom nästa besked idag, allergitestet vi tog för två veckor sedan visade att han var allergisk mot valnötter. Så nu ska vi undvika alla sortes nötter i några år innan vi ska göra ett nytt allergitest. Usch, känns om allt går emot en nu. Men det är bara att ta nya tag, vi har ju iallafall varandra.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av en lugn kväll och en ledig dag i morgon.
Trevlig måndag till er!
 
Veckosvep 3
Tänkte försöka mig på det där med att göra ett inlägg varje söndag med vad som har hänt i vecka. Dessa inlägg ska vara så kravlösa som möjligt så bilderna kommer att vara fotade med mobilen eller min lilla olympus-kamera precis i stunden. 
 
Denna veckan har mest handlat om snö, snö och åter snö. 
 
Jag har varit ledig större delen utav veckan och måndag började med ett blodprov på Lee. För att se vad han reagerade på med den allergiska reaktionen han fick på julafton. Sedan kom onsdagen och med den kom också snön. Den dagen var en glad Maria. Ledig dag och snö :)
 
Så vi har passat på att vara ute mycket och åka pulka. Tusan vad otränad man känner sig när man försöker springa upp för backen med en unge på släptåg. Phu, träningsvärk i rumpan sa hej dagen efter. Men kul hade vi.
Var ute och fotade en morgon i skogen och tog dessa magiska bilderna. Lite skryt måste jag ändå göra. Jag la ut en utav bilderna på insta och taggade då Thule som är märket på bärstolen vi har till Lee. I torsdags fick jag ett meddelande av Thule att de gärna ville reposta min bild på deras sida. Visste knappt vart jag skulle ta vägen eller svara. Jag hoppade upp och ner på kontorstolen. Så himla glad.
 
Här är anledningen till att jag gick in i skogen den där morgonen. När jag fick se detta så tänkte jag att rycker det i från den skogen så måste det ju även göra det i denna. Men jag hittade något ännu bättre.
 
I torsdags, på väg till jobbet, började det toksnöa för minuten senare helt sluta. Konstigt det där tycker jag. Gigantiska flingor vart det i alla fall.
 
Veckan slutas med en promenad i ett winter wonderland. Bilderna från detta kommer i morgon. Ska bara försöka välja ut vilka jag ska redigera. Det blev en del bra om man säger så.
 
Att vakna med skogen
 
Det fanns nog inget mer jag behövde i dag än att just få komma ut i skogen. Vädret har varit så växlande det sista. Ena stunden snöar det, sedan blir det plus grader och regn för att en sekund senare vara tok grått. Så redan i går kväll bestämde jag mig för att i dag skulle jag ut, oavsett väder. 
 
 
Jag ska inte klaga men jag har fått en unge som verkligen tycker om att sova. Dessa dagar vi har varit ledigt har han lätt sovit till 8 men just denna morgonen vaknade han 5 och skulle inte somna om igen. Så efter alla morgonbestyr begav vi oss utåt. Först hade jag inte tänkt att ta med kameran för planen var inte att gå upp i skogen. Men i sista sekund sprang jag in igen och hämtade den. Det var nog meningen.
 
 
Jag hade tänkt först att gå min vanliga runda runt sjön. Men när jag passerade ingången till min älsklingsskog så var det som om något viskade på mig. Jag tror det var ljuset som ville visa sig. Så med bestämda steg gick jag upp för backen och in i skogen. Ibland dras jag automatiskt in i just denna skog. Den har något som inte någon annan skog här omkring har, men jag kan bara inte säga vad. Lee hade somnat för länge sedan i bärstolen så jag kunde gå hur länge som helst i solens första strålar och känna hur energin i mig ökade. Jag får alltid dåligt med energi när solen inte visar sig på några dagar. Så det var så skönt att få känna hur det fylldes på inom mig.
 
 
Jag tog inte med mig varken stativet eller fjärrutlösaren. Så jag fick balansera upp kameran på grenar, stubbar och russinpaket och köra med självutlösan. Men det gick ju bra det också till slut.
 
 
Nu har jag energi att fortsätta slutet av denna veckan med jobb och aktiviteter. Först ut är terminstarten på thaiboxningen i kväll.
 
Hoppas ni alla får en fortsatt fin dag.
kram <3