Shopping

 

 

I förmiddags körde jag och fisen till Ullared för att shoppa loss på Gekås. De stor barnen behövde nya jackor. Fisen behövde vantar och mössa inför höst och vinter och alla behövde nya underkläder. Som ni märker så var det ett ypperligt tillfälle att ta en förmiddag med shopping. Och självklart kommer man ju alltid hem med andra saker än dem man "bara" skulle ha.

Fisen fick sig en mussepigg mössa. Små vantar, dör söt döden av hur små och söta dom var. Två böcker med nalle puh och bamse. Och en massa kläder.

Vad shoppades till La Mam då... jo en halsduk och ett mobilskal med marmor! Har blivit helt besatt av marmor på senare tid. Är ju så fräsigt. Och mässing är besatthet nr2, så därför fick den fina ljuslyktan också följa med hem.

Healthy Snacks

Detta mina vänner är favvon just nu. Äpple från trädgården, ekologisk jordnötssmör och en kopp kaffe. Nyttigt, smidig och det går på två röda. När man är småbarnsförälder så har man inte hur mycket tid som helst så då är denna fika sjukt bra. I love it!

Morning Mood

 

 
 

Dagens humör är faktiskt ganska bra idag. Jämnför man med gårdagens så är det på topp. Inte lätt att hålla det uppe när man har en bebbe som måste vara inne i någon utvecklingsfas eller att det är tänder på g. För han sover dåligare, piper så fort jag inte bär honom och kan verkligen inte vara själv. Och det tar så otroligt mycket på krafterna.

Men frukost orkar man alltid slänga ihop. Idag blev det vaniljchiapudding med jordgubbar, melon och en klick jordnötssmör. Är typ besatt av alla fyra saker. Så gott!