Gott nytt år och mina bästa nio på instagram

 
Gott Nytt År på er!
 
Tänk i morgon när vi vaknar är det ett nytt år. Ett 2020. 
Idag ska jag fota mitt sista bröllop, äta gott och fira in det nya året med famijen och vänner. 
 
Ska vi kika på mina bästa nio från instagram från året som har gått?
 
 
1. En regning lördag i skogen. Kaffe i skogen är top tre av det bästa som finns. 
 
 
2. Från den där tidiga augusti morgon nere vid bryggan vid sjön. Minns morgonen som en av det vackraste jag har upplevt.
 
 
3. Hösten och skogsvägen. I ett grått november. Ja huua vad grått vi har haft det. Jag postar knappt inga bilder på mig själv. Dock ska bli ändring på detta 2020 och tänker snappa upp vad Angelica Rosengren idé med ett självporträtt i månaden. Men denna är en som jag blev väldig nöjd med.
 
 
4. Också en från ett grått november. Men detta är mitt happy place.
Här precis vid ormbunkar och tallarna.
 
 
5. November i en enda bild. November har varit tung men jag intalar mig själv att allt varar inte för evigt och jag försöker hitta det fina i allt det gråa. Te.x. dimma i tallskogen, det vara något utav det finaste? 
 
 
6. Lillkillen fick höstblåsor och efter 3 dagar innomhus åkte vi ut i skogen för att plocka lingonris att göra kransar av. Solen tittade fram cirka 2 minuter och jag knäppte denna bild. Tänk vad lycklig man kan vara av lite solljus.
 
 
7. Ännu en kaffe i skogen. Med en fin vän och korgen full av svamp.
 
 
8. Smutron och sommar. I år plockade jag så mycket smultron, hallon och blåbär. Jag vet inte hur många gånger jag tog korgen under armen och gick till skogs. 
 
 
9. Denna är i och för sig inte tagen i år utan från förra hösten. Men brist på soltimmar i november och december letade jag i arkivet och fann denna från den där tidiga morgonen. 
 
Tack för att ni fortfarande kikar in här även om inläggen är glesa. Hoppas jag får mer tid under 2020. Mer tid för att skapa och mer tid för ännu en kaffe i skogen.
 
 
 
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp