Ett hej från sjukstugan
 
Här har varit väldigt tyst under de senaste dagarna. Men julen kom, vädret har varit grått och det har snart regn konstant i två veckor och vi har även blivit sjuka. Jag låg med feber igår och Lee har legat idag. Lee har även dragit på sig en ögoninflammation efter ett allergisk reaktion på julafton, allt på en gång känns det just nu. Andreas är inte helt frisk han heller. Alla tre hostar ikapp och snytit oss stup i kvarten. Min hals gör så ont att jag har svårt att svälja houngsvattnet jag har värmt. Så dagarna har gått ut på att ta det lugnt och försöka bli frisk och vi är väl på bättringsvägar, hoppas jag. Bara så typiskt att det blir nu när man har tagit semester för att hitta på mysiga saker tillsammans så slutar det med att man ligger nerbäddad i soffa i stället.
 
Bilden är ifrån en dag, för flera veckor sedan, då det var minusgrader och frost. Men det fick bli en gamma bild då min kamera ligger så fint på hyllan helt orörd i flera veckor.
 
En tur ute i skogen
Efter några dagar hemma med en liten små krasslig kille och med endast små korta promenader utomhus så kände jag direkt när vi vaknade att vi skulle ut, ut i skogen. Så efter frukosten packade vi väskan med kaffe, vatten och lite frukt. Sedan lyfte jag ner Lee i bärstolen och så gav vi oss ut. Vi gick inte någon längre strecka, utan gick till granskogen som ligger en bit bort. Måste träna både mig och Lee att åka/bära bärstolen och då vill jag inte vara för långt hemifrån fall någon utav oss skulle bli för trött. Men att bara få komma ut en liten stund gjorde så mycket både för mig men också för Lee.
 
Lee älskar att vara ute i naturen och det gör mig så varm i hjärtat. Jag vill uppfostra en vilding i naturen, inte någon som sitter inne framför tv dagarna genom. Jag blir alldeles varm i hjärtat att se han klättra över stock och sten. Hur han skrattar och "pratar" med mig. Jag berättar sagor om djuren som bor i skogen och vi plockar kottar och pinnar. Just nu så känner jag att just detta är vad livet går ut på. Att få tid med familjen, stänga av allt med mobil och dator heter och bara få spendera tid tillsammans utomhus.
 
Att få denna puss gjorde hela min dag, min lilla äventyrare. Han fyller mina dagar med skratt, bus och en massa kärlek.
 
När vi vände om hem igen så började det snöa. Till en början var det bara blötsnö men sedan gick det över och blev mer vanlig "snö". Och jag ska säga er att det snöar fortfarande där ute. De säger att det kan komma 5-10 cm i natt. Så mycket snö var länge sedan vi hade. Tror jag kommer att få vakna upp till ett winter wonderland imorgon. Det är ju helt underbart och tror nog vi få ta en tur med pulkan efter jobb och föris.
 
 
Lucia kvällen
Hej på er! Här sitter jag uppkurad i soffan med filten över mig. Mini har precis blivit nattad och jag tänkte att sätta mig och redigera lite bilder för ett fotojobb. Ska bara värma lite glögg först. Har blivit helt beroende utav det den sista tiden. Men det är ju så gott och värmande. Snön ligger kvar utanför, men får se hur länge till. Det kommer lite stänk av både regn och snö just nu så tror inte den blir så långvarig.
 
Tänkte bara lite snabbt kika in och ger er en hälsning denna Luciakväll. 
 
Går kvällen bjöd på både på minusgrader och klar stjärnhimmel så jag var bara tvungen att gå ut med kameran, lägga mig ner i snön och drunkna upp i dess oändlighet. Det gör mig faktiskt inte så mycket att mörkret kommer så tidigt nuförtiden. Kan nästan tycka att det är lite mysigt. Man får tända ljusen tidigare och stjärnhimmlen är som starkast.