genom mobilen
 
I lördags var hela familjen och drack varsin smoothie vid Juice o Yoga vagnen.
 
 
Denna gång tog jag en avostyrka och blädrade i Strömma ~What´s you story boken. Kanske ska klicka hem mig ett eget exemplar.
 
 
Hej hej familjen
 
 
Med min finaste kimono matchade jag skuggspelen som blev av träden.
 
 
Finaste killen
 
 
Hann inte äta tårtan på midsommar för jag fick gå hem med en trött liten kille. Så vi festade till det även på lördagen med en marängtårta och jordgubbar. Smaskigt.
 
 
Träslövs Trädgård har så mycket att kolla på. Får sådan inspiration bara jag tänker tanken att åka dit. Är sugen på ett fågelbad som jag hittade, men det får nog bli nästa gång.
 
 
Just i dag hade de också halva priset på blommor så jag kom ut med en doftpelagon med doft av cola, en palettblad och en sax för 163 pix. Billigt och bra.
 
Sättpotatis i blå timmen
 
Dagen innan midsommarafton smet vi ut i trädgården strax efter mini hade somnat för att plantera i vårt nya trädgårdsland. 
 
 
Potatis var givet att vi skulle sätta. Så ner med en påse i marken. Lite sent kanske men vi kommer att ha fina potäter till sensommaren hoppas jag.
 
 
Grönkålen hade jag köpt 3 för 60:- hos torghandlaren på onsdagen. Älskar grönkål, har det till allt. Chips, i smoothien eller som salladOch så är det så nyttigt och bra mot allt.
 
 
Lite kryddor fick också komma ner i jorden. Här är gräslök, basilika, koriander, persilja och oregano. Myntan ska jag sätta i en egen kruka, för jag har hört att den är svår att få bort om man inte vill ha den mer.
 
 
Åh Dahlior! Som jag älskar dahlior har jag kommit på. Nästa är ska jag vara med redan från våren och sätta knölar. Jag har lovat mig själv att en massa dahlior ska jag ha.
 
 
Luktärten fick också sin plats. Hoppas på många fina blommor som man kan gå och sniffa på om kvällen.
 
 
Fint!
 
Midsommarbuketten
 
Önskar er en fin midsommarhelg!