En lördag via mobilen
 
I förmiddags kom den första snön och jag var i skogen och plockade kantareller och trattisar. 
 
 
Vi stor städade ute. Både i landet, altanen och växthuset. Min dahlia fick komma upp ur jorden och nu ligger den och torkar i garaget. Phu, att jag hann. För i natt väntas det minus grader.
 
 
Har levt i understället idag. Kan vara något utav det bästa. När den riktiga kylan kommer och man inte tar av sig understället och raggisarna på flera dar.
 
 
Terapiarbete. Älskar det, enda jag saknade var ett glas rött.
 
 
Jag njuter för fullt av att solens varma ljus lyser in i köket just nu. Det gör den endast på hösten och vintern.
 
 
Jag fotar Curely i höstljuset. 
 
 
Sedan hjälpte vi alla till med middagen.
 
 
Och det blev svampsoppa med egengjort vitlöksbröd och med bubbel i glaset. Lördagslyx.
Höstfärger
 
Mitten av oktober och höstens färger är ljuvliga. Söndag och vi går med regntunga moln ovanför, men i skogen skyddar träden oss med den värsta skuren.
Snart bara 2 månader kvar till jul, och jag längtar. Ja, gud va jag längtar. Efter snö, efter ljusen i fönsterna och efter glöggen. Snart är vi inne i den månad då träden har tappat alla sin löv. November är inte min bästa månaden, tycker mer att den är ganska tråkig och färglös. Men jag ska försöka se det fina i allt, även om det är svårt just i november.
 
Onsdagsotur
 
Här är så fint ute att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Snart är alla löven borta på träden så jag försöker fota så mycket som möjligt. Ledig onsdag och jag började med en promenad till sjön för att fota den dimmiga morgonen. Men det skulle jag aldrig ha gjort.
 
 
Plums sa det och hela stativet med kameran på låg under vatten ytan. En iskall vind drog genom hela min kropp. Nu går den inte att starta. Så blir här något tystare än det har varit här på bloggen vet ni varför...
 
Nu ska jag lägga mig i soffan med en tidning och tycka lite synd om mig själv. Kanske en liten choklad bit får göra mig sällskap.