Hemkommen

Är precis hemkommen från en vecka på fräsiga Gotland. Så förjävligt trött så orkar inte skriva något om vår resa till en underbar ö nu. Men i morgon mina vänner. Då kommer båda text och bild.

Liten börjar bli stor

Titta titta vad som hände här hemma nu ikväll. Jo trollungen satt för första gången i sin stol vid matbordet. Och vilken succé det blev. Inte det minsta gnäll eller skrik #happymom

Vi har haft lite "problem" med Lee att han helst inte vill ligga själv. Han vill vara med och ha fart & fläkt hela tiden. Detta har varit väldigt påfrestande då jag och Andreas inte har kunnat sitta ner båda två och ätit samtidigt. Eller när jag på dagarna har haft en illskrikande unge på axeln och kastat i mig maten. Hej hej magkatarr!
Så det är i tidigaste lagret vi sätter han i stolen (han är ju endast 3,5 månad) men jag har bunkrat upp bra med täcke och kudde bakom hans rygg så han satt som en kung.

Och i morse fick han provsmaka banan och det gick ner utan grimaser.

Vår lille börjar bli en stor pojke.

Vardagslyx 1.0

Trollunge sover. Pappa bygger trappa på altanen och mamman tar sig ett glas rosé. Vardagslyx 1.0

Idag har jag blivit med snappis. Så lägg till mig där vet jag.. Miaohlson finns jag under. Har ni inte snappis så går det bra att adda mig på insta istället. Där hittar nu mig på mia_ohlson 🤗