Assistent åt en bröllopsfotograf
Nygifta <3
 
Bröllopsporträtten togs nere vid havet. 
 
Snabbt som attan fick hon fota brudbuketten då regnet kom. Men vilken tur att de hade varit solsken efter kyrkan och dramatiska moln ut över havet vid porträttfotograferingen.
 
I lördags fick jag vara med Anna på Picpeople och assistera henne på en bröllopsfotografering. Vilket var så himla roligt och jag lärde mig massor. Så det är ett tips till er som har fundring på att börja fota bröllopspar, ta kontakt med en som redan gör det och var med. 
Bröllopet var helt magiskt vackert och nu taggar jag för mitt egna som fotograf i sommar! Ska bli så himla roligt. Är det någon mer som går i giftas tankar och vill anlita mig som fotograf maila mig på photobymiaohlson@gmail.com 
 
Min vecka 17
Oj vad veckorna springer förbi. Denna veckan har varit seg och inte ett enda inlägg till bloggen har jag gjort. Lite dålig med kameran men jag har iallafall fotat till fyra inlägg som kommer till veckan så att inte bloggen gapar tomt som denna veckan, bra va..!
 

 
Ögonblick från veckan:
 
 Ibland älskar jag att ha en timma lunchrast och jobba nära havet. Så skönt att slinka ner och andas lite frisk havsluft innan resten av dagen fortsätter. Vissa dagar blåser det mer än vissa.
 
Sämre kan man ju faktiskt ha det.
 
Jag var ute och sprang 5 km en utav kvällarna. En sådan där riktig mysig löptur. Ingen tidtagning, solen sken och fåglarna kvittrade.
 
Jag älskar att bo där jag bor och ha detta runt hörnet.
 
Eftersom jag inte tog tiden denna gång stannade jag till vid vitsipporna och plockade några.
 
Fredagsförmiddag regnade det så jag och Lee åkte till leklandet och sprang runt. Shit va jobbigt det är att krypa i alla gångar och åka alla rutchkanor. Värsta gympapasset ju, helt genomsvett var jag när vi åkte därifrån. Men vilken lycka det var i Lee´s ögon.
 
När vi kom hem satte Andreas ihop vårt nya altanbord. Äntligen! För två år sedan gick vår gammla sönder och nu äntligen kan vi sitta på altanen till sommaren och äta frukost. Som jag har längtat. Och hur grönt har det inte blivit på träden denna veckan. Poff sa det, och så knoppade det i massor!
 
Jag fotade mitt nya smink. Lite annorlunda fotografering mot vad jag brukar göra, men mitt nya mål är att fota snygga stilleben. Så detta är iallafall en början. Bilderna kommer i ett inlägg till veckan.
 
I lördags var jag med och assisterade en bröllopsfotografering. Så himla roligt. Vill fota mer och mer och mer. Är det någon som går i giftas tankar och vill ha någon som fotar. Hojta till för jag känner mig redo att fota bröllop nu.
 
Veckan avslutades i vitsippehavet med fotografering utav Lee.
 
Vitsippor och kameran. Två saker jag älskar...
 
Min vecka 16
Denna veckan har jag inte tagit allt för många vardagsbilder för energin har legat på att inte bli förkyld (måndagen såg mörk ut med en miljon nysningar) och att ladda för fullt för ett OCR-loppet i slutet av veckan. Jag har jobbat hela veckan lång känns det, men har faktiskt varit ledig både fredag och lördag. Men några bilder fick jag allt ihop till detta inlägg.
 

Ögonblick från veckan:
 
 Veckan startade med grått och dimmigt väder.Lite spookig när man kommer kl. 7 på morgonen och staden känns helt öde och man ser knappt till nästa korsning.
 
Två duvor satt utanför fönstret när vi hade jobbmöte och tog all min uppmärksamhet för de var så söta när de kelade med varandra.
 
Vi har varit ute långt in på kvällarna då vädret har varit på topp.
 
Jag var ute och fotade blommor igen
 
Och jag upptäckte att vi både hade vitsippor och blåsippor i slingan bakom huset. Hurraj, nu behöver jag inte åka flera mil för att fota dom nästa vår.
 
 Vi åkte spårvagn genom ett soligt Göteborg..
 
För att hoppas av vid Slottskogen och springa TOUGH VIKING!! Jag är så jädrans stolt över mig själv att ha genomfört en sådan här tuff sak, även om jag tog några straffrunder. Så här laddade var vi precis innan starten...
 
... och så här smutsiga och glada var vi när vi precis hade kommit över mållinjen två timmar senare. Idag ömmar kroppen på typ alla muskler och blåmärkerna på knä och smalben påminner mig om att det var så värt det. Ett inlägg med bilder och tankar kommer senare i veckan.