Ramhultafallet

Canon EOS 5D Mark III / Sigma 24mm f1,4 DG
En bild från stället vi åkte till idag för att fota. Ett nytt ställe som jag bara har sett bilder i från men gärna har velat besöka och testa min kamera med ND-filtret för att kunna fota med lång slutartid i dagsljus. Så nu i eftermiddag så åkte jag, Andreas och Lee till detta coola vattenfall i Fjärås. Jag tog en massa bilder men har bara hunnit redigera en utav dom. Hur coolt är det inte?
Fler bilder kommer under morgondagen!
Molnen vid sjön

Canon EOS 5D Mark III / Sigma 24mm f1,4 DG
 
I går var jag nere vid sjön för att testa min kamera och mina ND-filter. Bilderna ovan är lite mer "hårt" redigerade än vad jag brukar göra men jag tycker om det. Jag har även testat HDR funktionen på bilderna. Roligt att testa nya grejor.
Mina bästa månbilder
Ikväll har jag suttit framför datorn och redigerat alla mina bästa månbilder som jag har tagit 2016 och 2017 för att skicka iväg på framkallning. Trodde verkligen inte det var så många bra, men till slut fick jag ändå ihop 29 st, haha. Snacka om att jag älskar att fota månen. Nästan lika mycket som jag älskar att fota stjärnor, solnedgångar och soluppgångar.
Jag har satt ihop ett collage av mina bästa månbilder. Lite som att tacka min gamla kamera, Canon 40D, för alla dessa magiska bilder. Och jag tror nog att jag ska kunna skapa magi med mina nya Mark III också.
Vilken tycker ni bäst om? Jag själv älskar den första på andra raden och den andra på sista raden.
  Klicka gärna i hjärtat här nedan om ni gillar denna typ av inlägg.