FEBPHOTOADAY
Då motivationen har legat i botten ett tag nu så har jag bestämmt att köra en FEBPHOTOADAY under februari månad. Det menas med att varje dag har ett tema som jag ska fota och sedan lägga upp här på bloggen. På sådant sätt blir det både mer fotografering och bloggande. Win/win helt enkelt. 
Jag har länge sökt efter någon utmaning och när jag gick genom Amanda Jona arkiv så hittade jag denna och tyckte att den lät rolig. Jag är så pepp på detta nu. FEBPHOTOADAY here I come!!!   
 1.  Solnedgång                                           
 2. Ord                                                   
 3. Händer
 4. Dagens Utsikt
 5. 10:00
 6. Middag
 7. Knappar
 8. Solen
 9. Ytterdörr
 10. Självporträtt
 11. Något som gör mig glad
 12. Inuti garderoben
 13. Blå
 14. Hjärta
 15. Telefon
 16. Något nytt
 17. Tid
 18. Något jag lyssnar på
 19. Något jag hatar att göra
 20. Handskrivet
 21. Favoritfoto av mig
 22. Var jag jobbar
 23. Mina skor
 24. Inuti badrumsskåpet
 25. Grön
 26. Natt
 27. Något jag åt
 28. Pengar
 
Vecka 4
Början av veckan var grå och tråkig och jag tog mig nästan inte utanför dörren.
Sedan kom helgen och min bror med familj var och hälsade på vilket var så mysigt. Han fyllde 40 i går så i fredags var vi och firade honom.
 
Bilder från veckan:
 
 
 Hela familjen var och bowlade. Gick inget bra för mig och jag kom nog sist alla tre omgångarna.
 
Sedan hade vi kalas för min bror och min systerson. Syster bjöd på så god mat och mamma hade bakat tårta som efterrätt. En jätte mysig fredag med hela familjen samlad.
 
Lördagen bjöd på sol och en fin solnedgång. Men just denna dag var i Halmstad och badade med alla barnen. Sedan var det grått igen på söndagen.
 
De två stora barnen fick ett spel i julklapp som vi packade upp och spelade under söndagskvällen. Ett perfekt avslut av denna veckan.
 
Saker jag har tänkt på:
 
> Att jag måste komma igång med mitt fotande och blogg. Har helt tappat spåret. Så på onsdag, den 1 februari, kör jag igång med en FEBPHOTOADAY. Är så laddad och det kommer bli så roligt :)
 
> Att spela familjespel är nog ett utav det mysigaste man kan göra med sin familj. Måste göra detta mer!
 
 
 
Något gammalt
Nu är jag så jädrans trött på detta gråa väder som är nu. Så har man inga bilder att visa så får man redigera en mobilbild från 2012 och lägg upp här i stället. Behöver verkligen lite mer färg i mitt liv nu känner jag. Så här drömiskt vill jag ha det varje morgon. Denna bilden är tagen på vår utsikt från hotellrummet när vi med jobbet besökte Ystad Saltsjöbad. Helt underbar! Måste nog ta och åka dit igen någon dag känner jag. 
 
I går var jag ute på en promenad med en kopmis och vi pratade om att starta eget. Jag blev så himla pepp på att starta eget företag och bli frilansare. Det är ju det jag vill så vet inte vad egentligen det är som hindrar mig. Men jag får suga på den karamellen ett tag till och verkligen tänka genom det noga innan jag gör slag i saken.