1 års dagen
Så här såg det ut i går när vi gick och la oss. För fisen fyllde nämligen 1 år idag. Ville att paketen skulle ligga framme på hans plats när han vaknade. Det är helt jätte konstigt att han redan är så stor. Min lille grabb redan året. Vet inte riktigt vart detta år har tagit vägen. Men när man tänker tillbaka så har han gått från att inte vara något till att ha blivit en liten busig pojk. Här kommer en riktig bildbomb från vår dag.
Han gav oss sovmorgon dagen till ära. Inte innan halv nio vakande han. Så skumt för annars brukar det levande alarmet gå igång redan klockan sex.
Självklart var det ett 1-års ljus i mackan. Och en extra ostskiva, lyckan var total.
Det här med paket har han inte riktigt kommit på ännu. Så det var roligare att....
....Stoppa hela i munnen. Ja, som allt annat nuförtiden.
Sedan rattade vi in oss till stan. För idag skulle vi lyxa till det med en utelunch. Pappan var också med då han hade tagit ledigt från jobbet denna första födelsedag.
Och de nya skorna är extremt roligt att öppna så fort man kommer åt.
Inte så ofta som mamman får vara med på bild. Hon står ju oftas bakom kameran. Men i bland så händer det faktiskt.
Fisen var så fin idag med sin nya gula tröja och kaktusbyxor från Zara. Dessa låg i två utav paketen han fick på morgonen.
Och halsbandet låg i det tredje paketet. Det passade honom så perfekt.
Lunchen käkade vi på Komedianten och jag tog en chévreostsallad med valnötter och äpple och Andreas åt en avokadosallad med någon asiatisk sallad. Super gott och så barnvänligt ställe.
Nämen titta, en till på fisen och mamman. Två på samma dag, kors!
Sedan tyckte vi att Lee skulle få en ballong och jag ville att den skulle vara helium i. Men vi hittade tyvärr ingen så det blev ingen ballong.
För vanliga ballonger hade vi ju hemma. Så det blev ballongfest när vi kom hem.
Vilket tydligen var så där super...
... duper...
... roligt!! Och när han väl fick fatt i en ballong så skulle denna självklart in i munnen. Undra när detta ska sluta?
Sedan blev det go-kvällsmat i form av frallor med finfint pålägg, Smarrigt!
Moster och storkusinerna kom och åt kvällsmat med oss. Så roligt!
Sedan var klockan 20.00 och Lee kröp ner i sin säng med ninnis öra mellan fingrarna och nappis i munnen. Detta är det sista kortet som togs under Lee´s 1 års dag.
Klicka gärna på hjärtat här nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
Om denna måndag
Ytligare en sömnlös natt med en hostande bebis i famnen. Önskar att jag kunde ta hans istället. Dricker litervis med kaffe och hoppas på att min trötthet ska gå över, i allafall för stunden. Jag tar fram det jag blir glad över; den nya tröjan, Josefin&Vanja-podden och melon. Försöker göra det bästa åt denna dag.
Sambon var och köpte den nya högtalaren i går och vi har åter igen ljud i köket. Det är ett måste. Och att den är sådär super snygg gör ju inte saken sämre.
Nu sover Lee sin vila och jag ska passa på att vila jag också.
Trevlig måndag!
 
#Kustfolk2017
Efter ha varit vaken större delen utav natten med en hostande bebbe så tyckte jag att lite ensamtid skulle sitta fint. Jag hämtade upp den fina Ida och så begav vi oss till Brukstorget och detta årets upplaga av Kustfolk.
Vart man än tittade så fanns det alltid något fint att vila ögonen på. Här är minst 3 prints från Jenny på Dosfamily som jag lätt skulle kunna hänga upp här hemma.
Och hos Mokkasin skulle jag kunna tänka mig allt. Så himla vackra fotografier. Sofia har blivit en stor förebild på senare tid. Älskar verkligen allt.
Lisa Burenius var där och sålde sina extremt snygga tishor. "Stay Soft" och kvinnotecknet. Jag hade svårt att välja mellan dessa två. Ville så gärna ha båda men plånboken sa endast en. Så det blev en röd "Stay Soft" och en print med kvinnotecknet, som Lisa skickade med helt fritt. Tusen tack! Tror jag kommer bosätta mig i min tröja redan i morgon och inte ta av mig den på läääänge.
Strömma Farmlodge hade det snyggaste påskpyntet och redan i morgon ska jag ut och klippa i min buske och pynta upp köksbordet här hemma. Så här i efterhand ångrar man ju sig att man inte köpte med sig lite av det vackra pyntet hem. Men förhoppningsvis har de kvar något som kommer upp till försäljning i butiken.
Var så nära att köpa dessa fina raggisar från Soxs till Lee, men jag hejdade mig och tänker att nu är det vår då kommer dom ändå inte att användas. Men tills nästa höst, då är det jag som klickar hemma dessa, för hur söta är dom inte. Man fick även med en liten tub med halkskydd som man kan klistra på själv och göra de mönster man själv vill ha. Så himla bra uppfining tänker jag.
Sedan var det självklart en kaffe, från denna coola kaffevagn, som gällde. Det rycktades om att deras kanelbullar var super goda men jag avstod, kände att smörgåstårta till frukost fick räcka denna söndag. Efter kaffet var uppslurpat så tog vi oss ett varv till. Man kan ju ha missat något.
Hoppas att ni har haft en fin söndag!
Klicka gärna på hjärtat här nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!