Regnet
 

God kväll finingar ❤ Ligger i soffan och äter färsk mango med lime och flingsalt på, mums! Här inne är så varmt att jag håller på att dö. Gick precis och kollade termometern i köket och dem säger nästan 29 grader, phu! Hoppas på svalare väder snart för jag är trött på det nu! Strax ska jag sätta på ett avsnitt av Outlander. Har fastnar helt i den serien, den är ju så bra. Någon mer Outlander fans här?
 
Lilla Haket på Strömma
 
 
 
 
 
 
I torsdags var jag, Andreas och Lee och åt lunch på Strömma Farmlogde. Dom har öppnat en ny restaurang  som heter Lilla Haket som vi var tvugna att testa. Jag valde en vegansk bondsallad med matvete, broccoli och rostade kikärtor och Andreas tog en Sandwich. Istället för pommes till fick man chips vilket var mycket gott. Min sallad var också god men kikärtorna var väldigt hårda så det blev lite jobbigt att äta både mjuka och hårda saker i samma tugga. Men det bästa var inredningen som var drömmen. Älskar när man blandar gamla ting med trä och olika bord och stolar. Så snyggt. Rekomenderar verkligen att svänga förbi Strömma för en lunch fall man vill äta gott. De har även öppnat en "matbutik" så innan vi åkte hemåt slank vi in och tittade. Hittade en massa gott men köpte bara en godisklubba, ni vet en sådan är gammaldags, till Lee som han fick som efterrätt i bilen på vägen hem.
 
Nu för en stund sedan regnade det faktiskt ute :) En snabb åskskur drog fram och vi hörde åskmuller långt bort. Det var så härligt att det äntligen kom regn så vi var ute på gräsmattan och dansade runt, hahaha. Tänk att man kan bli så glad över något som man annars svär över att det kommer för mycket.
Annars tar vi det lugnt idag, varit ute och spungit en liten runda. Härligt att äntligen få komma igång igen efter förkyldningen jag hade. Tog nästan 3 veckor innan den försvann helt.
30 grader och snustorrt
 
Oj här är så varmt ute idag. Orkar knappt inte vara utomhus och ännu mindre släpa runt på kameran så ni får nöja er med två mobilbilder från dagen. Lee sover sin lilla lur just nu så jag passar på att vila en stund i soffan innan han vaknar. Andreas är och köper spotlights till vardagsrummet och när han kommer hem och Lee vaknat då ska vi gå ner till sjön och bada. Längtar efter ett avsvalkande bad.
Annars har vi inte gjort så mycket idag mer än legat i skugga på gräsmattan och ätit vattenmelon och sedan fick även mina blommor ett bad. Och stackars gräsmattan vad torr den är. Nu längtar jag faktiskt efter höst och regn (om man får det mitt i högsommaren)