Så här års
Vi måste bara prata om hur ljuvligt väder vi har haft denna helg. Massa minus och strålande sol. Ljust påväg till jobbet och fortfarande ljuset ute när man kom hem. Äntligen börjar man vakna upp ur den djupa vintervilan. 
En krispig dag med minus sju grader. Jag tycker verkligen om när det är så här kallt. Luftens känns lättare att andas på något vis. Känns lite renare än några få plusgrader.
Morgonsolen bara strömmade in via de stora fönsterna i receptionen på Hotellet när jag kom idag. Och visst har vi fått det vårfint nu när julgranen är bort bytt mot blomor i lobbyn. Var inte alls bitter att de senaste tre dagarana jag har jobbat har vädret varit såhär, men i fredags när man var ledig, ja då var det mulet och grått, gårtt, grått.
Klockan nästan halv fem och hela kökets fylls av de sista strålarna för dagen. 
Och såhär såg det ut precis utanför köksfönstret. Snö, solnedgång och super kallt. Så en riktigt vår-vinter? ska vara, tror jag iallafall.
 
Fostiga björkar och närgånget i vinterlandet
Canon EOS 5d mark III + Tamron SP 90/2.8 Di Macro
 
Precis kommit in ifrån en promenad med mitt macro. Jag valde länge mellan macrot eller 50mm men valet föll på macrot till slut. Det var så länge sedan jag fotade med det. Längtar tills våren då blåsipporna och vitsipporna har kommit upp. Då ska jädrar i mig mitt macro få arbeta.
Men så mycket snö vi har ute då, det var länge sedan det vart så här mycket. Förra vintern hade vi typ två dagar och nu har vi nästan haft snö i en månad :)
Jag harde verkligen hoppats på att vädret skulle vara så som i går, då det var helt ljuvligt med minus 6 grader och strålande sol. Det kändes nästan som vår i luften, dock en kall sådan men i dag vaknade vi till minus 4 och tok mulet. Men det är fridayyy så man får vara glad för något iallafall.  
 
Ljuset i februari
 
Här är de sista underbara bilderna från det magiska ljuset på Alla <3-dagen. Vi var ute tills solen helt hade gått ner och det började bli så mörkt att man knappt såg vart man gick. Älskar när vintern är såhär och jag älskar att bo på landet där man kan leka sent i sin egna trädgård. Det är en sådan frihet.