En kall morgon
 
En sådan fin lördag förmiddag vi hade i dag då! Solen sken, det var kallt och helt underbart ute. Termometen visade 4 minusgrader imorse när vi vaknade och solen höll precis att gå upp. Så efter frukosten passade jag på att gå ut en runda med Lee. Det kändes nästan som om det var vår, förutom att snön fortfarande ligger kvar hos oss. Kanske även vi här nere i söder har fått den 5 årstiden, den dom kallar vår-vinter. Även om våren inte riktigt är här fick jag ett sådant sug efter att ta ut kaffekoppen på altantrappan och låta solens strålar värmer fysna näsor och fingrar. Men nu när vi ska dricka kaffe, ja då är det molningt och tråk-väder ute igen. Vi får väl vänta ett tag till innan den första utekaffen blir.
 
Helgkänslan
Äntligen har helgkänslan kommit och jag pustar ut efter en stressig vecka. Nu ska jag vara ledig hela helgen och även på måndag. Känner att jag verkligen behöver det just nu, så välbehövligt. Jag har satt mig tillrätt i soffan, med ett glas rött på bordet framför mig, levande ljus och musik. 
 
Nu ska jag njuta av denna helg!
Syskonkärlek på kärlekens dag
 Love is all we need <3
 
 Syskonkärleken mellan dessa två är helt otroligt. Även om det skiljer 9 år mellan dom så är det fortfarande lek och bus, pussar och kramar varje dag. I går var vi ute i solens sista strålar och busade. Jag har så många fina kort, jag ska visa er. Ska bara redigera dom färdigt.
 
Följ mig gärna både på instagram @mia.ohlson och på Bloglovin´
<3