Gravidfotografering i minusgrader
I morse var jag uppe med tuppen för att fota en gravidfotografering vid havet. Svin kallt var det men Olivia var så tapper och stod där i sina tunna klänningar. Bilderna blev så fina. Här är en liten sneak peak och får jag ett godkännande av familjen så kommer jag lägga ut mer bilder här på bloggen. Men först ska de själva få se bilderna.
 
Kalasdagen
Denna långfredag samlar vi ihop våra familjer och har kalas för Lee. Vi har varit igång sedan i morse med tårtabak, tacosskärning, städat och dukat upp långbord i vardagsrummet. Nu väntar jag på att den sista bottnen till tårtan ska bli färdig och sedan ska jag hoppa in i duschen. Gästerna kommer kl. 17 så det börjar bli lite stressigt.
Hörs i morgon. Kram <3 
Vårt busfrö 2 år
Det var just idag som jag fick se de fina blåa ögonen för fösta gången. Han bestämde sig för att överraska sina föräldrar med att komma 9 dagar för tidigt och med rasande fart. Efter endast 1timma och 20 minuter fick jag upp ett litet knyte, på endast 48 cm och 2875g, på mitt bröst. Från den dagen har jag älskat dig Lee gränslöst mycket. Även när du låg där inne i magen för två år sedan har du varit ett rejält busfrö och aldrig ger du din mamma en lugn stund, alltid med två rävar bakom varje öra. Livet med dig ger mig gråa hårstrån men även så mycket skratt och glädje.
Grattis på 2 års dagen min skatt, vi älskar dig <3