Nya köket växer fram
Hej på er alla fina! Nu är det dags för ett redigt inredningsinlägg här på el bloggo tycker jag. I helgen har vi pysslat och donat inne i köket. Än så länge är vi inte färdiga, det ska köpas till tavlor och andra småsaker. Nu ska ni även få se vad som var i paketet från Ellos som jag hämtade i fredags.
Så här såg allså vårt kök ut före vi gick lös på det. En stor tung möbel som verkligen inte passaded in. Tre mörka lampor som inte hade någon som hellst spridning av ljus. Hela rummet var så mörkt även dagtid så man nästan blev deprimerad.
Men titta. Ut med det tunga skåpet och in med en snygg vägghylla. Mer grönt och en ny fräsig lampa. Katten på bordet ingick inte i det nya utan hon är gammal i gemet.
Asså det blev så snyggt att jag nästan går av. Äntligen känns det som att vår matplats har blivit trivsam och framför allt ljusare.
Att få in mer gröna växter i rummet gör ju så himla mycket. Denna murgröna är köpt på blomsterlandet. Tyvärr måste vi hänga upp den just nu i krokarna på hyllan, annars är en liten hulligan där och drar. #mammalivet
Hyllan är som sagt från Ellos och jag blev kär vid första ögonkastet. Nu längtar jag efter att få fylla den med små saker som ger oss mer vardagsglädje.
Men nu helt plöstligt har vi en stor vägg med en klocka på. Så i kväll ska jag leta tavlor att få upp och kanske någon spegel och annat snajsigt.
Ska vi se en gång till på skillnaden.. beredda.
Före
och efter.
Så super nöjd jag är. Känns så mycket frächare. Vad tycker ni?
 
Min fredag i bilder
Här har ni min fredag i bilder. Underbart, helt enkelt. Solen sken, mammalivet var på topp och allt bara var så himla fint.
 
Efter frukost körde vi in till stan för att ta en fika med moster. Hon har varit på semester och hade med presenter både till mig och fisen.
Lee älskade verkligen sin present. Allt som man kan skaka och låter är så himla roligt.
Jag fick tomatfrön. Så roligt att få något att odla från ett annat land. Såg även på ett utav avsnitten av Mandelmann´s att man kan ta fröer från de tomter man odlar och så till nästa år. Det ska jag nog göra med dessa.
Innan vi skildes åt han det med lite musik och dans.
Vi gick en promenad längst havet och bara drog in alla solstrålar. Så himla vårigt väder. Inte helt fel att vara föräldrarledig en dag som denna.
Lillkillen han somna i vagnen under promenaden...
.. och då passade jag på att sätta mig ner och andas i några minuter.
Sedan åkte vi hiss och Lee har börjat förstå att trycka på knappar är sjukt roligt. Dock skulle vi till 1:an här så det blev till att åka både upp och ner.
Jag tjuvade lite på kvällens gotte. Men ingefärskolorna från Renée Vontare är ju så Smarry Larry. Jag gick runt och lyssnade på podden med Josefine&Vanja, de bästa! Har ni inte lyssnat på dom så in och gör det dirket. Så mycket GirlPower att man blir helt golvad, på ett bra sätt allså.
Sedan plingade det till i mobilen. Mitt paket från Ellos, som jag beställde i onsdags!!, hade kommit. Hurray. Men vad som finns i får ni se en annan dag.
Nu sitter jag här och jäser efter har smällt i mig tacos med hallomi. Bästa för icke köttätare som jag. Nu blir det gotte (det som finns kvar villsäga ;)) i soffan med kärleken.
Hoppas ni har haft en lika bra fredag som jag. Imorgon blir det lampköp, grönaväxterköp och utresning och självklart får ni följa med på detta också.
 
Work, work, work
Hej mina fina. Gissa vad jag har varit idag.. Yes, jag har varit på mitt jobb Varbergs Stadshotell & Asia Spa  och gästspelat lite. Mellan halv tio och fyra satt jag där framför datorn. På min stol. Vid mitt skrivbord. Som om det senaste året inte hade funnits. Som om jag satt där i går också. Även om det snart är ett år sedan jag gick hem för att bli mamma så känns det inte som om jag har varit borta sååå himla länge. Känns bara som en semester. Men än så länge är jag bara där när jag känner för det och när de behöver min hjälp. Tillbaka på riktigt är jag inte innan till hösten, hej en helt ledig vår och sommar.
Mitt jobb är sjukt vackert och inredningen är sådär drömisk och man hittar små gobitar lite här och där. Varje dag hittar man något nytt. Jag blir tok inspirerad varje gång jag sätter min fot där inne. Mer nu när man har kommit i från det ett tag, då ser man allt med nya ögon. Annars har ju denna miljö varit vardag för mig och man ser inte de små goda tingen.
Såhär ser så mitt jobb ut från framsidan. Pampigt va! Men det blir bara bättre.
I lobbyn står en stor bokhylla med massa böcker och andra små pinaler. Så mycket snyggt att jag skulle kunna ta med allt hem direkt.
Jag verkligen älskar denna inredning. När det står oväntade saker i varje hörn. Här sitter två hundar och vaktar. Och alla dessa växter och blommor. Vardagslyx i kubik. Och de blå sofforna... Ge mig tack! 
 
Ser ni! Ser ni! Hur ljuvligt är inte detta då. Vårigare än så här är svårt att få.