Mer höst i bloggen
 
Här är några fler foton från vår tripp i lördags.
Bloggen består typ bara utav höstbilder just nu, men det känns som om jag inte har fotat eller bloggat något alls om hösten. Så nu drar vi på med massa bilder innan färgerna försvinner och det blir typ blir svartvit ute. Fast det kan ju vara charmigt på sitt lilla egna sätt.
 
En hösttripp i skogen
 
I går var vi ute på en liten tripp i skogen. Vädret har ju verkligen visat sig från sin bästa sida både i dag och igår. Så det är bäst att passa på att vara ute så mycket som möjligt nu. Vintertid idag och det menas att solen går upp tidigare på mornarna nu, yey. Så då kanske man hinner fota någon morgon innan jobbet igen. Väntar bara på den där perfekta morgonen igen med dimma och sol. Så snälla ge mig en sådan morgon nu, jag lovar att vara snäll!
 
Nu ska jag ut i det fina vädret och snickra ihop en fotobakgrund. Sedan ska det fotas stilleben om jag hinner.
 
 
Med saltvattenstänk i håret
 
Håll i hatten vad här har blåst i dag. Klass 1 varning och allt.
Självklart måste man ju vara framme med kameran för att fota naturens krafter. Man känner sig inte så där stor i skorna när en jätte våg är påväg mot en med all sin kraft. Men det är ju så fräckt att se. Det var ett par gånger jag var riktigt rätt att stativet skulle välta eller bli duschad av en jätte våg. Men som tur var kom det bara lite stänk på linsen. Men mest orutinerad var att batteriet gav upp efter några minuter. Bra där, Mia!