Gårdagens jobb

 
Så här såg det ut i går. Med näsan i datorn vid köksbordet från 9 till 16. Jag våga nämligen inte köra till jobbet då jag har en bit att ta mig och att det var sjukt mycket snö och blåst ute. Så tacksam över min fina kollega som låt mig sitta hemma medans hon roddade telefonen på jobbet. Så skönt att kunna ordna det så här. Tack fina Caroline <3
 
 
Som sagt sjukt mycket snö kom och här snöar fortfarande. Ska nog ge oss ut i pulkbacken idag. Har både storasyrran och lillebror hemma men får se hur pigg storasyrran är då hon vaknade med migrän. Stackare.
 
 
Blommorna jag köpte av den lokala torghandlaren i onsdags står sig fortfarande fina. Älskar blomsterbuketter men har så svårt att få dom att stå länge. Tulpaner dör ju efter bara några dagar. Kanske ska satsa mer på färdiga buketter eller köpa styckvis och sätta ihop till något eget..
 
 
Så viktigt att fylla på med bra mat. Ägg äter jag nästan två om dagen och granatäpple älskar jag, men lite pilligt att äta. Men så gott.
 
Sedan slog klockan 4 och jag tog på mig termobyxor och pulsade ut i snön. Vi byggde både ett snöslott och skottade bort snön från trappan och uppfarten. 
Fin dag till dig nu!
 
| | Kommentera |
Upp