Från min helg

 
Vi  vaknade på fredag morgon av solsken och fågelkvitter. Det luktade nästan vår ute.
 
 
Lovets sista dag och vi åkte in till stan med väskan full med mer-dricka och Marie-kex. Fast låt er inte luras av blå himmel och solsken. Vinden var svinkall..
 
 
Efter magen full av sushi letade vi vårtecken i mosters trädgård och sedan kramades vi hej då och åkte hem till de andra i familjen.
 
 
På lördagen checkade jag i detta lyxiga rummet på Varbergs Stadshotell mellan jobb och spa med kollegorna. Boken fick följa med men jag hann aldrig läsa. Men jag är så sugen på att börja på den.
 
 
I magen slank det ner några jordgubbar och melonbitar av det fina fruktfatet i väntan på att klockan skulle bli fem. Jag önskar att bordet skulle få flytta hem till mig, så fint!
 
 
Jag tänkte jobba undan lite med det som ligger liggandes men jag hade glömt sladden hemma, pust. Så det fick bli en espresso och en chokladbit istället.
 
 
Den blommiga toppen och manchesterbyxorna från Weekday fick åka på.
 
 
När klockan blev fem mötte jag upp mina kollegor och vi beställde in vin och Moules Créme från lobbymenyn. Älskar musslor!
 
 
Sedan hade vi bokat in oss på kvällsspat på Asia Spa. Nu är det både mobil och kamera fritt på spat så där fick faktiskt kameran ligga kvar i väskan, men denna knäppte jag snabbt innan de andra gäster kom och det vara bara jag och Martina i rummet.
 
 
Till kvällspat får man även en buffé från restaurang Nami. Så sjukt gott och så mysigt att få sitta på kuddar inne i aktivitetsrummet på Asia spa. Helt perfekt att slippa göra sig i ordning till en stor middag utan kunna gå och äta  plockmat och sedan spa igen till halv elva. Helt magiskt måste jag säga.
 
 
Söndagsmorgon och på promenad längst  strandpromenaden medan solen gick upp.
 
 
Så magiskt vackert!
 
 
Några få plusgrader ute och det var halt på sina ställen men luften kändes ändå så ny. Men jag tror det var våren jag kände.
 
 
Vi hann med att stanna upp ett tag och ta in allt det vackra innan vi strax vände om till hotellet igen.
 
 
Med världens bästa frukost i magen jobbade jag sedan hela söndagen tills jag stämplade ut och åkte hemåt men ny energi till min älskade familj.
 
Vardag | | Kommentera |
Upp