Ett stick i armen
 
Idag var vi inne på BVC för att ta ett blodprov på Lee. Han fick ju en allergisk reaktion av något på julafton och nu ska vi då kolla upp vad det var han reagerade på. Jag tror att det var nötter (valnöt eller hasselnöt) som utlöste det, så det är det blodprovet ska testast för. Först var vi inne en vända för att prata med doktorn och så fick han plåster med bedövning i båda armvecken. Sedan åkte vi hem en sväng, käkade en banana för att en timma senare komma tillbaka och ta provet.
 
Usch och fy, tycker inte om att ta blodprov och mindre tyckte jag om det när det käraste jag har skulle utsättas för det. Men han var så duktig 😁 Inte ett knyst sa han, inte ens ett försök till att dra undan armen. Han satt där så snällt i mitt knä och kollade vad hon gjorde. Han fick själv dra ut blodtestet från slangen och skaka det. Hon som tog blodprovet på honom var så himla mysig och lugn, verkligen jätte duktig på det hon gjorde. Och plåstret var nog det bästa med allt, det var ju både en katt och hund på.
 
Nu får vi vänta 1-2 veckor innan vi får svar. Jobbigt att vänta men skönt att kanske äntligen få ett svar om vad han inte tål.