Min vecka 17
Oj vad veckorna springer förbi. Denna veckan har varit seg och inte ett enda inlägg till bloggen har jag gjort. Lite dålig med kameran men jag har iallafall fotat till fyra inlägg som kommer till veckan så att inte bloggen gapar tomt som denna veckan, bra va..!
 

 
Ögonblick från veckan:
 
 Ibland älskar jag att ha en timma lunchrast och jobba nära havet. Så skönt att slinka ner och andas lite frisk havsluft innan resten av dagen fortsätter. Vissa dagar blåser det mer än vissa.
 
Sämre kan man ju faktiskt ha det.
 
Jag var ute och sprang 5 km en utav kvällarna. En sådan där riktig mysig löptur. Ingen tidtagning, solen sken och fåglarna kvittrade.
 
Jag älskar att bo där jag bor och ha detta runt hörnet.
 
Eftersom jag inte tog tiden denna gång stannade jag till vid vitsipporna och plockade några.
 
Fredagsförmiddag regnade det så jag och Lee åkte till leklandet och sprang runt. Shit va jobbigt det är att krypa i alla gångar och åka alla rutchkanor. Värsta gympapasset ju, helt genomsvett var jag när vi åkte därifrån. Men vilken lycka det var i Lee´s ögon.
 
När vi kom hem satte Andreas ihop vårt nya altanbord. Äntligen! För två år sedan gick vår gammla sönder och nu äntligen kan vi sitta på altanen till sommaren och äta frukost. Som jag har längtat. Och hur grönt har det inte blivit på träden denna veckan. Poff sa det, och så knoppade det i massor!
 
Jag fotade mitt nya smink. Lite annorlunda fotografering mot vad jag brukar göra, men mitt nya mål är att fota snygga stilleben. Så detta är iallafall en början. Bilderna kommer i ett inlägg till veckan.
 
I lördags var jag med och assisterade en bröllopsfotografering. Så himla roligt. Vill fota mer och mer och mer. Är det någon som går i giftas tankar och vill ha någon som fotar. Hojta till för jag känner mig redo att fota bröllop nu.
 
Veckan avslutades i vitsippehavet med fotografering utav Lee.
 
Vitsippor och kameran. Två saker jag älskar...
 
#1 - Emilia Sjödin

Mysiga bilder! :)

Svar: Tack snälla du <3
Mia Ohlson