Min vecka 14
Jag tänkte att jag skulle komma igång igen med ett inlägg varje söndag om vad som har hänt i veckan. Så roligt att få visa de där bilderna man tar med mobilen. Sedan tycker jag det är så himla roligt att gå tillbaka år för att se hur det var för ett år sedan. Så nu kör vi vecka 14´s bilder.

 
I onsdag så regnade det och jag tog fel på en BVC-tid. Stressigt som tusan på morgonen för att upptäcka när vi kom till vårdcentralen att de hade stängt på onsdagar. Arg som ett bi körde jag hem igen, kollade på kallesen och upptäckte att det stod 9:e och inte 4:e.
 
Som sagt så regnade det och Lee skulle givetvis vara ute och vägrade gå in. Men jag älskar iallafall mina röda stövlar så då är det ett litet plus att vara ute i grått grått grått väder.
 
Jag lämnade Lee hos mamma en dag och körde ett lunchpass på gymmet. Så gott att ha hela eftermiddagen och kvällen ledig sedan. Mer sådant här, tack!
 
En blåsig lunchrast var jag nere vid havet och fotade. Blåste nästan iväg och svinkallt om fingrarna men vad gör det när man är fotosugen.
 
På fredagskvällen kom det underbara ljuset och jag hittade massor av vårblommor. Precis utanför grannen, som jag har letat och så var dom så nära.
 
Var och tränade två pass på lördag förmiddagen, spinning och core. Det var tredje gymbesöket för denna veckan. Så roligt att äntligen kommit igång med träningen igen.
 
Påfyllnad efter gymmet bestod av en grön smoothie. Är helt hooked på dessa, skulle kunna äta grön smoothie alla dagar i veckan varje måltid.
 
Veckan avslutades med årets varmaste dag (typ sådär 20°C och T-shirts väder) och blåsippeletning i en ur mysig skog jag aldrig varit i innan. Och jag hittade....
 
MASSOR!!
 
Klicka gärna på hjärt-knappen här nedan så vet jag vilka inlägg ni tycker om
och följ mig gärna via bloglovn´ så får ni direkt till mail när jag uppdaterar min blogg eller min instagram @mia.ohlson