Mia Ohlson

Ett nytt kapitel
Idag är en speciell dag. Idag är nämligen den sista dagen på min föräldrarledighet. I morgon är det jobb och förskola som gäller och det kommer inte vara med lätta steg som jag går mot jobbet. Trodde inte att jag skulle känna så här men jag är nästan ledsen över att inte få spendera mina dagar med Lee mera.
När jag satt och skulle ta fram bilderna till detta inlägg så slog det mig att vi har sett så mycket magisk tillsammans. Bilden här ovan är en utav de första fina kvällarna i maj förra året. Solen var på väg ner och jag bad Andreas att ta ett kort på oss i solljuset. Så liten han var <3
Eller denna morgonen i November när älvorna dansade på sjön. Det är en utav de första gångerna jag gick ut med Lee så tidigt för att fota. Jag kom ihåg att han sov hela tiden tills vi kom till sjön. Jag var bara tvungen att ta upp honom ur vagnen och visa honom det vackra vår natur ger oss.
När supermånen gick upp var han och Andreas med och fotade. Jag var bara tvungen att ta ett kort med honom och månen tillsammans. Så jag kan visa honom när han blir äldre. Så många tokigheter han har fått följa med sin mamma på. Och just nu känns det som om att just idag är ett slut på det. Men det är det självklart inte. Vi vänder bara blad och kommer in i ett nytt kapitel i vårt liv. Kommer ju fortfarande att kunna gå ut på mornarna och se magiska saker. Bara inte varje morgon längre.
I 1,5 år har jag fått äran att få vara hemma. Inte behövat bry mig om att gå upp en viss tid. Jag har varit så tacksam att jag har fått ett barn som tycker om att sova och har sovit hela nätter sedan han var 7 månader. Sedan sover han länge på mornarna också. Idag vaknade vi kl 8. Tog tillfället i akt och njöt även den sista morgonen vi kunde göra det på. Hur lyxigt är inte det? Och imorgon måse jag ställa klockan för att komma upp.
Allt kommer bli så annorlunda i morgon. Både för mig och för Lee. Trodde inte det skulle vara så här "jobbigt" att tänka att jag ska vara ifrån honom. Jag kommer värkligen att sakna honom i morgon men jag vet att han kommer ha det så roligt på förskolan tillsammans med sina kompisar.
 
Ett nytt kapitel i vårt liv tar fart <3
 
#1 - Rebecca Adnell

Alltså wow, första bilden! Så vacker!

Svar: Tusen tack 💕 tycker själv mycket om den bilden också. Många känslor i en och samma bild.
Mia Ohlson