Ett dygn utan barn

När jag fyllde 30 så fick jag två presentkort utan mitt arbete. Så himla fina dom är. Ett var på Varbergs krögarförening och ett var just på jobbet. Nu är det ju så att det nästan är ett helt år sedan jag fyllde 30 och presentkorten håller tydligen bara i ett år. Så gårdagen spenderades på hotell och ätandes på en finfin restaurang. Utan fisen. Vi var helt barnfria över natten vilket inte har hänt sedan Lee kom.
Jag vågar knappt säga det men det var så skönt att få vara lite själv med Andreas och bara rå om oss själva. Missförstå mig rätt, jag verkligen älskar att spendera tid med Lee men i bland måste man även få ha sin egentid. Jag älskar honom inte mindre över att få vara lite själv. Tvärt om, nu fick man gå och längta lite efter honom. Samla massor med energi för att orka vara en glad och rolig mamma. Och jag vet att han hade det hur bra som helst hos sin moster. Tusen tack underbara syrra för att du tog hand om vår lille hulligan.
Så vad gjorde vi då med vårat dygn som barnfria. Här kommer ett riktigt bildinlägg med typ tusen bilder känns det som.
Vi började med att äta en sushilunch och shoppa i affärer.
Sedan gick vi in till hotellet, satte oss i baren och beställde en öl och ett glas bubbel. Så ljuvlig det var att få sitta på ett trevlig ställe med ett glas bubbel i handen och prata om livet med sin andra hälft. Något man verkligen behöver göra oftare.
Och ringen!! Kolla ringen!! Den hittade jag på Indiska och det var så mycket kärlek vid första ögonkastet. Jag måste verkligen uppdatera min nästan helt obefintliga smycketssamling #vårlöfte2017
Vi satt och njöt länge och sedan gick vi för att checka in för natten.
Rummet vi fick var av ett Boutique Garden och är så galet fräsigt att man nästan dör när man stiger innan för dörren. De rackans fåtöljerna är bara så fräcka och är en sådär Alice i underlandet känsla över dom. Detaljerna har de inte varit sparsamma med. På sänglampan är det tryckt med hotellets egna märke och taperna är så coola. Sminkspegel med upplysning inne på toan. Jag som har så jädrans dålig hy ser ju typ allt som man vill gömma men sjukt bra att sminka sig i.
Lite mer saker jag packade på mig inne på Indiska. Jag som aldrig ens har satt min fot där inne förut kommer ut med detta plus en klänning och en blus. Hur gick det till tro?
Efter att ha legat och degat i sängen i några timmar (så skönt) så var det dags att slira om till finkläderna. Här är även klänningen jag köpte. För första gången på länge så kände jag mig faktiskt fin så det röda läppstiftet fick åka på. Önskar att jag kunde ha det lite oftare men då kan man ju inte pussa på de goa bebbekinderna som bara skriker efter pussar varje gång man ser dom.
Örhängerna, jag älskar dom!
Inredningen på detta hotell! Behöver jag säga något mer? Ni kanske förstår nu vilket underbart ställe jag jobbar på. Åk dit, det är mitt råd till er.
Innan taxin kom för att hämta upp oss satte vi oss i lobbyn och delade på en öl. Åter igen kände jag mig så fin. Tänk vad lite nya kläder, smink, plattat hår och rött läppstift kan göra med en.
Restaurangen vi åt på heter John´s Place och ligger precis nere på stranden. Ett sådant über coolt ställe med fantastisk mat. Jag bara älskar det!
Till förrätt åt vi sötpotatis med någon vitlökspuré och sedan käkade vi röding med matig sallad. Så himla gott! Ett till tips till er. Är ni i Varberg någon gång så åk hit och ät. Ni kommer inte bli besvikna.
Efter vi hade ätit upp, surplat på en espresso och hört på bordsgrannarnas heta diskussion om jämnställighet så ringde vi till taxin som körde oss tillbaka till hotellet och jag slocknade på två röda #hejmammalivet
Är inte frukosten det bästa när man bor på hotell.. Det är något jag alltid längtar till iallafall. Lamporna ute på verandan är sådär foto vänliga att jag bara var tvungen.
De två sista bilderna innan vi checkade ut. En mamma i en välbehövlig massagefåtölj och de ljuvliga vårblommorna nere i lobbyn.
Ha en ljuvlig söndagskväll nu! Kram
, Vardag | Varberg, Varbergs Stadshotell | |
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så mysigt

Svar: Väldigt och väldigt välbehövligt :)
Mia Ohlson

#2 - - Vanja:

Så härligt! Förstår att du har njutit. Älskar också John´s Place, deras gratinerade hummer går inte av för hackor!

Svar: Vi tog någon annan förrätt denna gång. Men hummer blir det nog nästa gång om de inte hinner ändra menyn tills dess.
Mia Ohlson

Upp