Mia Ohlson

En shoppingtur på stan
Idag har det hänt något som verkligen inte händer för ofta i mitt liv längre. Jag hade mig en shoppingtur på stan för att leta kläder till MIG, och bara till mig (okej kom hem med liiite grejor till Lee också, finns ju så fina kläder till barn). För mig har det varit att jag bara har handlat till Lee när jag har varit på stan och nästan helt glömt bort mig själv. Ändå har jag suttit varje dag och nästan gråtit för jag tycker inte att jag har några kläder kvar. Kroppen har ju förändrats en del sen graviditeten och jag själv har nog ändrat lite min stil också. Förr var det bara kläder med bandtryck eller coola rockkläder från Sweden Rock shop som gällde. Nu för tiden kan jag faktiskt gå i "vanliga" affärer som HM och Gina Tricot och hitta något som jag tycker om. Håller jag på att växa upp tro?
 
Denna outfit fick följa med och även en tisha till från Gina Tricot. Tröjor är något jag hade väldigt ont om så det var så skönt att äntligen hitta två som jag tyckte om. Är ju lite sådär när man är precis i en ändring i livet. Man tycker mycket är fint men man tycker inte det passar på sig själv. Just för att man är så ovan vid det. Men med små steg så ska jag nog komma dit en dag också. Tröjorna var av sådant där go kvalitet, luftiga och tunna. Inget som stramade åt på fel ställen eller att man känner sig som en uppstoppad gris.
 
 
 
Byxorna var i modellen boyfriend och har en sådandär lös passform upptill och lite tajtare ner till men ändå inte stuprör och så är dom av riktig jeanstyg, inte något stretchtyg. Emma har jag för mig att modellen hette. Efter ha nästan i 15 år levt i med stuprörsbyxor kände jag att det var dags att testa något nytt. Känner att nu vill jag att det sitter lite löst och ledigt i ställer för att trycka ihop allt som en kasslerbit. För just nu är det så jag känner mig när jag drar på mig mina tajta bandtishor och stuprörsbyxor. Åter igen, håller på att bli gammal kanske?
 
Och självklart måste man stanna till på Espresso House för att fylla på energin så man orkar gå lite till i butikerna.
 
Vi var även inne en sväng på Second Hand och shoppade ett par vårkängor men dessa får ni se i ett annat inlägg. Kanske ett outfit inlägg. Skulle ni tycka om det?