Mia Ohlson

Ute i mörkret och kör
Igår kväll åkte jag ute en sväng efter mörkret hade gjort entré. Jag hade sett tidigare på kvällen att det drog in dimma efter att regnet hade upphört. Jag och Nell var ute och fotade dagens sista solstrålar då vi såg tjock vit dimma dra fram över åkrarna. Då bestämmde jag mig för att testa att åka ut när den blåtimman kom och fota.
Tycker det är så spännande att köra på små skogsvägar i mörkret. Allt ser så annorlunda ut. Älskar att ta bilen, höra på hög musik och bara köra. Hitta nya magiska platser. Allt runt om kring en är så tyst. Så stilla. Som om hela världen höll andan för ett slag. Men ett litet problem, jag är så himla mörkrädd men försöker med all min kraft få bort denna rädsla. Hatar det, för det gör att jag inte kan nå ut till det jag vill. Det sätter stopp för mig. Så för mig att åka ut själv i mörkret, hoppa ut bilen för att ställa upp stativet och vänta sisådär 5-30 sekunder är ett jätte steg för mig.
I går kväll var det väldigt dimmigt. På flera ställen såg man knappt trädtopparna för att den var så tjock. Det tråkiga är att nu blir det mörkt så snabbt efter att solen har gått ner. Ångrar faktiskt mig lite att jag inte kom på hur mysigt detta var redan i juni då nätterna är så ljusa. Men jag blir lycklig över att veta att juni kommer igen och då är jag redo.
Som jag älskar dessa nätter <3